Ko smo mi

Zajedništvo iskustva

Naš kamp čini sinergija Udruženja građana „Aktivna Fruška“, koje od 2011. godine vodi konjički klub i školu jahanja u Starim Ledincima, Ranča Dobro prase, koji se od 2015. godine bavi seoskim turizmom u Starim Ledincima i preduzetničke radnje za organizaciju rekreativnih aktivnosti u prirodi „Fun for team“, registrovane 2017. godine.
Program kampa i tematske radionice vode stručnjaci iz raznih oblasti, uglavnom mlađi ljudi, honorarno zaposleni tokom održavanja kampova.

  • Iskustvo
  • Stručnost
  • Posvećenost
  • Pouzdanost
  • Poverenje
  • 24 sata dnevno nadzor nad decom

Naša misija i vizija

Naš rad je usmeren ka tome da, kroz višednevni boravak u kampu na Fruškoj gori, omogućimo da svako dete dobije mogućnost kontakta sa prirodom putem fizičkih aktivnosti, rada sa konjima, noćenja u šatorima i ishrane zdravim domaćim obrocima.

Naš organizacioni tim

Malo nas je, ali vredno radimo… kad dođe vreme kampova imamo puno pomoćnika.

naš tim

Sanja Lauš

organizacija kampa

Jedan je od osnivača Udruženja građana „Aktivna Fruška“, gde volonterski obavlja funkcije koordinatora projekata i menadžera udruženja. Takođe, vodi i seosko turističko domaćinstvo Ranč Dobro prase, a od 2017. godine je i samostalni preduzetnik.

Privatno je supruga, majka troje odrasle dece i baka troje unuka.

Profesionalno je zainteresovana za filantropiju, komunikaciju i međuljudske odnose, a lično za aktivan boravak u prirodi, zaštitu i očuvanje prirode, edukaciju i rad sa decom i mladima, organsko baštovanstvo i sakupljanje gljiva i samoniklog jestivog i lekovitog bilja. Voli da pomaže drugima.

Konstantno pohađa seminare i radionice vezane za lična i profesionalna interesovanja i umrežava se sa ljudima iz srodnih delatnosti.

Dragan Lauš

jahanje i rad sa konjima

Zaljubljenik je u konje, sa kojima radi od 2004. godine.

Učestvovao je u trkama u daljinskom jahanju, a kao instruktor jahanja, od 2011. godine radi u Klubu za rekreativno terensko jahanje udruženja građana „Aktivna Fruška“.

Tamo obučava decu i odrasle, kako u osnovama jahanja, tako i u naprednom terenskom jahanju u prirodi.

Trudi se da polaznike, kroz jedan segment obuke jahanja, upozna sa prirodom konja, osnovama pravilne komunikacije sa konjem i razumevanja veštine jahanja.

U polju nege, rada sa konjima i jahanja se neprestano usavršava.

Mi stvaramo sećanja na detinjstvo!

Želite da se i vaše dete sa radošću seća letnjeg raspusta u prirodi?