Ko smo mi

Zajedništvo iskustva, znanja i ljubavi

Naš kamp čini sinergija Udruženja građana „Aktivna Fruška“, koje od 2011. godine vodi konjički klub i školu jahanja u Starim Ledincima, Ranča Dobro prase, koji se od 2015. godine bavi seoskim turizmom u Starim Ledincima i preduzetničke radnje za organizaciju rekreativnih aktivnosti u prirodi „Fun for team“, registrovane 2017. godine.
Program kampa i tematske radionice vode stručnjaci iz raznih oblasti, uglavnom mlađi ljudi, honorarno zaposleni tokom održavanja kampova.

  • Iskustvo
  • Stručnost
  • Posvećenost
  • Pouzdanost
  • Poverenje

Naša misija i vizija

Naš rad je usmeren ka tome da, kroz višednevni boravak u kampu na Fruškoj gori, omogućimo da svaki učesnik dobije mogućnost kontakta sa prirodom putem fizičkih aktivnosti, kao i stvaranje snažnijih porodičnih veza kroz kvalitetno zajednički provedeno vreme.

Naš organizacioni tim

Malo nas je, ali vredno radimo… kad dođe vreme kampova imamo puno pomoćnika.

sanja Lauš, Sanja Laus, organizacija rekreativnih aktivnosti, fruska gora

Sanja Lauš

organizacija kampa

Jedan je od osnivača Udruženja građana „Aktivna Fruška“, gde volonterski obavlja funkcije koordinatora projekata i menadžera udruženja. Takođe, vodi i seosko turističko domaćinstvo Ranč Dobro prase, a od 2017. godine je i samostalni preduzetnik.

Privatno je majka troje odrasle dece i baka jedne devojčice i tri dečaka.

Profesionalno je zainteresovana za filantropiju, lični razvoj, komunikaciju i međuljudske odnose, a lično za aktivan boravak u prirodi, zaštitu i očuvanje prirode, edukaciju i rad sa decom i mladima, kuvanje, organsko baštovanstvo i sakupljanje gljiva i samoniklog jestivog bilja. Voli da pomaže drugima i uživa u tome.

Konstantno pohađa seminare i radionice vezane za lična i profesionalna interesovanja i umrežava se sa ljudima iz srodnih delatnosti.

Mi stvaramo sećanja na detinjstvo!

Želite da se i vaše dete sa radošću seća letnjeg raspusta u prirodi?